NAPAPIJRI SI STREET & SPORT, un nou Showroom de imbracaminte sport in Chisinau

Accesează tur virtual 3D al showroom-ului 

            Spaţiile comerciale moderne au tendinţa de a satisface clientul nu doar din punct de vedere a cererii, dar şi din punct de vedere ergonomic, moral şi emoţional. Astfel, respectând aceste aspecte în crearea şi amenajarea unui magazin, salon sau a oricărui alt spaţiu comercial, acestea pot câştiga mult faţă de alte localuri de acest gen. Clientul modern a evoluat până la punctul în care produsul căutat nu mai este singurul punct forte în alegerea locului de achiziţie. Pentru acesta fiind foarte important cât de agreabil este acesta şi cât de bine se va simţi aflându-se în magazin, de emoţiile pozitive primite aici va depinde o viitoare achiziţie.

Showroom-ul Street&Sport, după cum sugerează denumirea şi imaginile de proiect, este un magazin de încălţăminte şi îmbrăcăminte sport. Street&Sport  pune la dispoziție o varietate de branduri notorii de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, inclusiv şi renumitul brand NAPAPIJRI.

Primul de acest fel magazin în Republica Moldova a fost deschis săptămâna trecută la Chişinău, bulevardul Moscovei 2, fiind licenţiat şi oferind un produs unic pe piaţa de la noi. Proiectul de design interior realizat de echipa DESIGN SOLUTIONS, acest showroom a fost construit şi amenajat în timp record: proiectul de design realizat într-o lună, iar construcția acestuia  în jur de 2 luni.

Cu o suprafaţă de aproape 300m2 şi amplasat pe două nivele, magazinul prezintă un local spaţios, modern și foarte primitor. Un element decorativ important îl prezintă porţiunea de perete cu tavanul, ce se întinde pe ambele nivele, realizată din bare paralele ce continuă în curbură pe tavanul de care au fost agăţate lămpi suspendate şi un ceas stilizat, ale cărui elemente de bază sunt produsele expuse în magazin – pantofii de sport. 

Tag:

public
Share It: